PCB Forsegling | TWO Teknik

Asbest forsegling

Fakta om asbest forsegling

SPS Fiberforsegler er din sikkerhed for en asbest-fri overflade

TWO Teknik er som markedets første, nu klar med en permanent forsegling til asbest-holdige overflader.

Vores asbestforsegler, SPS Fiberforsegler er udviklet som en ekstra sikkerhed for, at komme de mikroskopiske asbestfibre til livs ved permanent, at forsegle dem til overfladen.

SPS Fiberforsegler må aldrig gå forud for en grundig asbest sanering, men er et unikt værktøj til, at få de allermindste og besværlige asbestfibre under kontrol.

Produktet forsegler som markedets eneste asbestfibrene permanent men er diffusionsåben for fugt. Dermed kan SPS Fiberforsegler anvendes på træværk, som typisk er den sværeste overflade, at sanere for asbest.

sps-fiber-forsegler

Fakta:

 • Forsegler med 100% effekt asbest på træ, beton , asbestplader og isolering.
 • Permanent
 • Diffusionsåben
 • Vandbaseret
 • Koncentreret 
 • Sporbar med UV fluorescent 
 • Farveløs
 • Nem at påføre – Tryksprøjte- Pensel – Rulle 
 • Kan overmales
 • Hærder hurtigt 3-6 timer
 • Kan anvendes ved 5 grader
 • Lav MAL-Kode: 0-1
 • Kan anvendes af alle
 • Priser pr. m2 fra DKK 14-20,- ex. moms.

Har du brug for hjælp?

Har du har brug for vejledning vedrørende Asbest og Asbest forsegling?

Så kontakt en specialist fra TWO Teknik.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Telefon

+45 72 30 20 31

Mail

info@twoteknik.dk

SPS Fiberforsegler – Udviklet i samarbejde med de bedste

Der findes allerede produkter på markedet til midlertidigt, at binde asbestfibre. SPS Fiberforsegler er udviklet i samarbejde med rådgivende ingeniører bla. COWI A/S og Dines Jørgensen Miljø & Geoteknik A/S, efter et ønske om en permanent og diffusionsåben forsegler til asbest. Hertil kommer dokumentationen som er udført (er under løbende test og dokumentation) af Force Technology A/S og Eurofins Laboratoriet A/S. Hent rapporten fra Force Technology her

Under udviklingsprocessen er SPS Fiberforsegler testet både “inhouse” samt af flere anerkendte nedbrydnings virksomheder, bla Tscherning A/S og Arly Hockerup ApS.

 

VORES PRODUKTER

Hos TWO Teknik tager vi seriøst hensyn til miljøet.

Vores forseglere er uden skadelige giftstoffer og er samtidig højeffektive.

Undgå at lave forsøg med midlertidige, uprøvede eller produkter der indeholder skadelige indholdsstoffer. 

Vores produkter er anbefalet af landets førende rådgivere og anvendes på alle tænkelige projekter af forskellig størrelse

Reduktion af
forurening
0%
Uden
giftstoffer
0%

Asbest forsegling med effekt

Hos TWO Teknik anbefaler vi, at asbestforsegling kun anvendes som et led i en asbestsanering og aldrig som en isoleret løsning på en asbest sag.

Forseglingen er højeffektiv, men bør ikke gå forud for en professionel sanering hvor så meget af asbesten som muligt fjernes.

Uvildig laboratorietests

Effekten af SPS Fiberforsegler er dokumenteret af FORCE TECHNOLOGY A/S

Asbest prøverne er udført af Eurofins VBM Laboratoriet A/S

Du finder rapporten herunder.

Hvorfor asbest forsegling?

Asbest er meget vanskeligt og til tider også umuligt, at sanere 100% rent for asbest. En meget ru overflade som fx ru træ, tagpap, tagkonstruktioner af bjælker etc. vil man næsten altid kunne finde asbestfibre på, selv efter en meget grundig sanering. På overflader som fx. isolering kan asbesten slet ikke saneres, og denne skal uden brug af SPS Fiberforsegler udskiftes, også selv om isoleringen i sig selv ikke fejler noget.

Det er meget vigtigt af nævne, at en asbestforsegling aldrig må gå forud for en grundig sanering udført af professionelle, men asbestforsegling med SPS Fiberforsegler sikrer, at de helt små fibre som ikke kan fjernes ved en sanering, forsegles permanent.

SPS Fiberforsegler er en unik forsegler der permanent låser asbestfibrene til overfladen i et lukket system, men samtidig er diffusionsåben for fugt. Netop derfor kan SPS Fiberforsegler bruges på overflader som skal kunne ånde, som fx trækonstruktioner.

Asbestforsegling er din ekstra sikkerhed for, at der ikke flyver asbestfibre rundt og spreder sig – og dette gøres endda økonomisk. Med en m2 pris på mellem kr. 14,- og 20,- ex. moms pr m2 i brug, er udgiften meget overskuelig, selv når SPS Fiberforsegler anvendes som en ekstra sikkerhed. 

SPS Fiberforsegler er et “blivende” produkt, dvs det forsvinder ikke efter 6-12 måneder hvorefter processen kort tid efter skal gentages og udgiften er tilbagevendende. SPS Fiberforsegler har en ekstrem lang levetid, forudsat overfladen ikke udsættes for konstant påvirkning fra UV og fugt. På tagkonstruktioner og andre overflader under tag, forventes forseglingseffekten ikke, at være under 20 år

Skadelige indholdsstoffer
0%
Effekt mod Asbest
0%
Hensyn til
miljø og brugeren
0%

Hvad koster asbest forsegling?

Prisen på asbest forsegling er afhængig af overfladen der arbejdes på. Asbestforsegling med SPS Fiberforsegler er økonomisk i brug og er også besparende på projekter hvor materialer kan forsegles i stedet for, at udskiftes. 

Er det en stærk sugende eller ru overflade som brædder eller ru beton er prisen ca. 20,- ex moms pr m2. Er overfladen svagt eller ikke sugende, fin og jævn er prisen ca. 14,- pr. m2 ex moms.

Hertil kommer omkostningen til selve udførslen samt værktøj i form af “ukrudtssprøjte”.

Blandt verdens bedste og mest alsidige

Forseglingsprodukterne fra TWO Teknik, er blandt verdens bedste produkter til forsegling af skadelige stoffer. De er ekstremt effektive og ingen andre forseglings produkter tilbyder så fleksible muligheder som SPS serien. Samtidig er produkterne blandt de mest avancerede med verdens eneste vinterforsegler til PCB, et patenterede sporstof “Seal Trace” og de mange applikationsmuligheder som produkterne i øvrigt tilbyder.

Produktserien er derudover miljøvenlig og meget nem, at arbejde med og tillader hurtigt viderearbejder grundet den korte hærdetid på kun 24 timer.

Ofte stillede spørgsmål om asbest forsegling

 

TWO Teknik er Danmarks første og mest erfarne virksomhed inden for forsegling af skadelige stoffer i bygningsdele.

Vi har været med siden starten og med vores fokus på indeklima, løser vi årligt rigtig mange opgaver i samarbejde med entreprenører og rådgivere.

Vi har udviklet nogle af verdens bedste og mest alsidige produkter og løsninger til PCB, bly, asbest etc. i bygningsmaterialer. Nogle af dem har vi været først med i verden, andre af dem har vi patent på. Dem alle sammen, og vores know-how, har du som kunde adgang til når du vælger TWO Teknik som din samarbejdspartner.   

TWO Teknik har et solidt samarbejde med flere store danske videnscentre og førende laboratorier til test og udvikling af nye produkter.

Nej, vi producerer og sælger produkter og løsninger til indeklimaproblemer, byggetekniskeproblemer og arbejdsmiljø. Vi henviser gerne til flere af landets mest erfarne virksomheder, inden for sanering af asbest.

Ja, du kan altid ringe til vores eksperter på +45 72302031 eller skrive til info@twoteknik.dk

Ved direkte bygherrerådgivning henviser vi gerne til landets førende inden for området.

Nej, vi udfører aldrig selv geltape-test, da vi ikke er uvildige i den sammenhængen. Vi overlader altid test arbejdet til erfarne miljørådgivere.

Vi har en helt klar holdning til, at de produkter skal være mindst mulig skadelige for miljø og mennesker. Derfor er ingen af vores produkter baseret på epoxy som kan være allergi og kræftfremkaldende, og indeholder heller ikke isocyanater eller opløsningsmidler af nogen slags.

Alle professionelle kan arbejde med vores produkter. Vi tilbyder grundig vejledning og instruktion i brugen, og tilbyder også løbende kontrol og hjælp med kvalitetssikring.

SPS Fiberforsegler skal påføres i en mængde således, at overfladen er våd på en ensartet og sammenhængende måde. Efter afhærdning, vil der være en synlig transparent hinde på overfladen, er der ikke det - skal behandlingen gentages.

Forseglingen er som udgangspunkt berøringstør på mellem 30 til 180 minutter. Dog er forsegling først helt afhærdet på max. 24 timer.

 

SPS Fiberforsegler skal som udgangspunkt kun påføres af en omgang. Er overfladen dog så stærkt sugende, at laget forsvinder med det samme, skal der påføres yderligere lag med 30 min. mellemrum, indtil en synlig hinde opnåes.  

Ja, SPS Fiberforsegler kan overmales med alle kvalitets akryl produkter.

Ja, dog anbefaler vi, at anvende det UV system som produktet allerede indeholder. Efter påføring, kan overfladen belyses med en alm UV lampe, og evt helligdage vil være synlige.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.