PCB Forsegling | TWO Teknik

,

SPS PRIMÆR 4,7 KG (Ca 20m2) Kræver ikke epoxy kursus

7.200,00 kr.

4 kg / 1.800.- pr. kg ex. moms.

FAKTA:
• Reducerer effektivt afgasningen med mere end 95%.
• Anbefalet af landets førende rådgivende ingeniører.
• SPS stopper afgasningen med næsten øjeblikkelig effekt.
• Sparer nedrivning og reetablering af sekundær PCBholdige bygningsdele.
• Fri for opløsningsmidler og afgiver ingen skadelige egenemissioner.
• Efterlader en klar og glat overflade, der kan efterbehandles.
• Kan leveres del- eller heltonet efter ønske.
• Kan anvendes af alle fagfolk og hærder på 24 timer.

Fast fragtpris kun DDK 150,-

  • Ingen-risiko penge-tilbage-garanti!
  • Sikker betaling
Garanteret sikker betaling

Beskrivelse

SPS Primær er en højteknologisk diffusionsspærre, specielt designet stoppe afgasningen fra PCB-holdige overflader. SPS Primær er gennemtestet og effekten er veldokumenteret. Test udført på Roskilde Universitet og dansk miljøanalyse viser, at TWO SPS kan reducere afgasningen fra en PCB-holdig overflade med mere end 95 %, over en tidsperiode på mere end 10 år.

SPS Primær er markedets mest miljøvenlige PCB forsegler, og indeholder ingen epoxy, isocyanater eller opløsningsmidler. Derfor kan SPS Primær også anvendes af alle fagfolk og kræver ingen særlige kurser eller certifikater.

SPS Primær er berøringstør på få timer og er hærdet på 24 timer. Forseglingen tillader videre arbejder efter kun 24 timers hærdetid. Det betyder, at allerede dagen efter forseglingen er udført, kan der arbejdes videre, oven på forseglingen. Dette kan være med isætning af vinduer, overmaling, fugning etc.

Vi bistår altid med grundig instruktion og vejledning i brugen af alle vore produkter.

SPS Primær påføres af min. 2 omgange med 30-60 minutter mellem lagene. Når den færdige lagsstykkelse på min. 150um er opnået, skal forseglingen hærde i 24 timer. NB: Lagsstykkelsesmålere medfølger altid med produktet.

Vejledende rækkeevne v/2 lag:

  • På beton 4 – 6 m2 pr kg.
  • På mursten: 2 – 3 m2 pr. kg
  • Ikke sugende overflader: 8 – 12 m2 pr kg.

Yderligere information

Vægt 4 kg

Yderligere information

Yderligere information

Indeklimamærket silikatbaseret to-komponent produkt til forsegling af selv meget høje konc. af PCB i bygningsmaterialer.

SPS Primær er flagskibet inden for PCB forsegling og samtidig også det mest anvendte produkt til forsegling af PCB holdige overflader på det danske marked. SPS Primær stopper næsten øjeblikkeligt afgasningen fra enhver PCB holdig overflade, og det uden brug af hverken epoxy eller opløsningsmidler. Det betyder samtidigt, at alle fagfolk samt teknisk personale kan anvende SPS produkterne. SPS Primær hærder på max 24 timerog er kompatibel* med kvalitets akrylmalinger, fugemasser fliseklæbere mm.

Hos TWO Teknik har vi en skarp holdning til miljø og vores materialer. Vi ønsker, at vores PCB Forsegler er så lidt skadelig for mennesker og miljø, som muligt. Derfor har vi taget et helt bevist valg om ikke, at anvende Epoxy, opløsningsmidler eller andre skadelige stoffer i vores produkter til indkapsling af PCB og netop derfor er vores PCB forsegler Indeklimamærket – som markedets eneste.

Stoffer som epoxy og isocyanater, kan være kræft og allergifremkaldende. Bemærk jf. Arbejdstilsynets vejledning om epoxy og isocyanater, at de er forbudte at anvende såfremt disse skadelige og farlige stoffer kan erstattes af mindre skadelige stoffer. Det kan de med SPS Primær og SPS Primær Vinter.

Vores produkter er anbefalet af landets førende rådgivere og er anvendt på utallige projekter af forskellig karakter og størrelser.

* Test af kompatibilitet skal altid udføres på forhånd.

Produktblad/Teknisk datablad

Du kunne også være interesseret i...

0
DIN KURV
  • No products in the cart.