PCB Forsegling | TWO Teknik

,

SPS Radon Block 3kg (til 15m2 beton)

3.250,00 kr.

Flydende to-komponent radonsikring til mineralske byggematerialer med meget god indtrængningsevne.

Fast fragtpris kun DDK 150,-

  • Ingen-risiko penge-tilbage-garanti!
  • Sikker betaling
Garanteret sikker betaling

Beskrivelse

Radonsikring med SPS Radon Block 1x3kg kit. Rækker til ca. 15m2 på beton (fin) og ca. 34m2 på ikke sugende overflader. Påføres med pensel og rulle på rengjorte, tørre og støvfrie overflader. Produktet skal påføres af min. 2 omgange med 30-60 minutters mellemrum.

Hærdetid: 24 timer
Rækkeevne: 5-8 færdig m2 pr kg

Produktet indeholder ikke epoxy eller isocyanater og kræver IKKE epoxykursus.

BEMÆRK AT ALLE VORES PRISER ER EX.MOMS

Yderligere information

Yderligere information

Silanbaseret to-komponent smørremembran med meget brede hæfte egenskaber, til forsegling for gennemtrængning af radon i bygningsdele, så som gulve og vægge.

SPS Radon Block kan såfremt der ikke er andre adgangsvejefor radon end via gulvet, 100% forsegle for radon. Samtidig med at der forsegles for radon, forsegles der også for fugt, da SPS Radon Block ikke er diffusionsåben.

Er der problemer omkring fugt, skal dette altid tages i betragtning inden der forsegles for radon. Vi er altid behjælpelige med råd og vejledning, og kan altid henvise til erfarne rådgivere inden for området – i hele landet.

Forsegling af radon med SPS Radon Block, er en permanent løsning, og skal ikke med mindre forseglingen slides af, udføres igen. Dette giver ro og tryghed – og samtidigt vished om, at der er taget hånd om problemet de næste mange år.

Vælger du en radonforsegling eller radonsikring med SPS Radon Block – vælger du både en løsning der er økonomisk, overskueligt, miljørigtig og tidsmæssig attraktiv, i forhold til andre lignende løsninger på markedet. Vi tilbyder både udførsel af radonforsegling i hoved og underentreprise, samt salg af SPS Radon Block.

SPS Radon Block er også særdeles egnet til forsegling af bla. vægge og lofter, og kan efterfølgende overmales.

Produktblad/Teknisk datablad

Du kunne også være interesseret i...

0
DIN KURV
  • No products in the cart.