PCB Forsegling | TWO Teknik

Luftrensere til PCB

Luftrensere til PCB

Gør noget ved indeklimaet her og nu – Lej eller køb en luftrenser!

Vore luftrensere L – 80 og L – 180 er specielle luftrensere til PCB og andre skadelige stoffer som BTEX, ftalater, formaldehyd mfl. De gør det muligt for dig som bygningsejer eller ansvarlig, at nedbringe PCB niveauerne øjeblikkeligt indtil der gøres yderligere tiltag. Luftrenserne er testet af Niras A/S, og er specielt udviklet til skadelige stoffer som PCB i indeklimaer.

Luftrenserne kan også med fordel anvendes efter en PCB renovering, til at nedbringe evt. resterende PCB niveauer.

REDUCERER PCB MED +79%

Filtrenes specielle konstruktion og sammensætning betyder, at de er i stand til at opfange mere end 79% af den mængde PCB der går ind maskinen, dvs. at luftrenseren over tid kan nedbringe PCB værdierne i indeklimaet markant.

Dette gøres endda uden de store støjgener, som ellers kendetegner luftbehandlingsmaskiner af forskellig art. Dette gør luftrenserne velegnede til områder med meget strenge krav til støj, som ex. kontorer og undervisningslokaler.

SIKKERHED

Vores serie af luftrensere er ekstremt driftstabile, og er solidt bygget. Luftrenserne er hel lukkede og aflåst med nøgle således, at kun autoriseret service personel har adgang til filter, motor mm.

OM LUFTRENSERENE

L – 80 og L – 180 er CE mærkede luftrensere produceret i Danmark. Maskinenerne indeholder flere forskellige slags filtre, herunder mikrofilter og aktivt kul for, at sikre bedst mulig opfangning af de forskellige PCB congener. Luftrenserne kan naturligvis også bruges til andre skadelige stoffer i indeluften, som fx. ftalater fra bla. byggematerialer, formandehyd fra bla. inventar mfl.

Har du brug for hjælp?

Har du har brug for vejledning vedrørende PCB og PCB forsegling?

Så kontakt en specialist fra TWO Teknik.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Telefon

+45 72 30 20 31

Mail

info@twoteknik.dk

Pris på leje af luftrensere

Prisen på lejen af vores luftrensere, afhænger af hvor mange du skal bruge og hvor længe. Lejepriserne ligger i mellem kr. 75 og 35,- ex. moms. pr dag. ex.  filtre, opsætning og bortskaffelse af filtre til deponi.

Se de tekniske detaljer for L-80 og L-180 i produktbladet i menuen til højre.

Salg

Vil du købe en eller flere luftrensere og evt. selv forestå service, kan vi også sagtens hjælpe med det.

Luftrenserne er med succes anvendt som akutindsats mod PCB i Københavns og Slagelse kommuner.
0
DIN KURV
  • No products in the cart.