PCB Forsegling | TWO Teknik

PCB Forsegling

DEN RIGTIGE LAGSTYKKELSE

Forseglingen af PCB med SPS Primær skal altid have en færdig lagtykkelse på min. 125 um, nu er det blevet simpelt og hurtigt at kontrollere og dokumentere.

PCB ForseglingKrav til lagtykkelse i forbindelse med PCB forsegling, kan være problematisk at kontrollere. Nok kan man udregne den teoretiske lagtykkelse ud fra et materiale forbrug og mængden af overflade, forseglet. Denne udregning tager dog ikke højde for overfladens sugeevne og forseglingens egen-svind, og er derfor meget usikker.

Denne usikkerhed kommer man til livs ved at anvende serien af SPS Produkterne til PCB forsegling, der medfølger nemlig lagtykkelses målere, som let og enkelt kan aflæse tykkelsen af PCB forseglingen på det give sted. Måleren vil hurtigt vise om en overflade kræver flere behandlinger, eller er tilstrækkelig forseglet.

Fotodokumenter brugen af lagtykkelsesmålere og anvend dem aktivt i kvalitetssikringen, det giver vished og sikkerhed for korrekt påført lagtykkelse.

Læs mere om forsegling af PCB med SPS Produkterne eller ring til os på telefon 72 30 20 31 eller send en mail på info@twoteknik.dk, så hjælper vi dig videre.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.