PCB Forsegling | TWO Teknik

PCB KAN NU FORSEGLES NED TIL +1 GRAD

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.98″ background_layout=”light”]

Kender du udfordringen med at behandle PCB-fuger i koldt vejr?
Lave temperaturer gør det umuligt for almindelig PCB-forsegling at hærde. Og det øger projektomkostningerne.

Løsningen er SPS Primær Vinter, der hærder ved 1 grad.

PCB Forsegling Primær Forsegler VinterSPS Primær er en anerkendt, højteknologisk diffusionsspærre, som stopper afgasningen af PCB-holdige overflader. Men den hærder kun ved temperaturer over 10 grader, og forseglingsarbejder ved lavere temperaturer medfører øgede projektomkostninger, vinterforanstaltninger og mulige forsinkelser.

TWO Teknik ApS har derfor videreudviklet på produktet, og det har nu resulteret i SPS Primær Vinter. Med samme høje barriereegenskaber som søsterproduktet SPS Primær har du nu en meget længere og mere fleksibel periode til forseglings- og saneringsarbejder.

Som det eneste produkt i verden gør SPS Primær Vinter det muligt at arbejde med forseglingsopgaver i vinterhalvåret og endda uden ekstra omkostninger. SPS Primær Vinter hærder nemlig allerede ved 1 grad celcius.

Anbefalet af førende rådgivende ingeniører
Med SPS Primær Vinter får du en effektiv forsegling af PCB på næsten alle overflader. Produktet er kombatibilitetstestet med akrylmaling af forskellig kvalitet, fugemasse og fliseklæbere. Og du kan allerede arbejde videre efter en hærdetid på minimum 24 timer.

Det er ikke uden grund, at SPS Primært Vinter er anbefalet af flere af landets førende rådgivende ingeniører. Alle professionelle kan anvende produktet uden certificering eller epoxykursus. TWO Teknik ApS står dog til rådighed med instruktion, løbende tilsyn og assistance til at sikre kvaliteten.

SPS Primær reducerer effektivt afgasningen med mere end 95 %, viser en diffusionstest, som er foretaget ved Dansk Miljø Analyse. Og da produktet stopper afgasningen næsten øjeblikkeligt, kan SPS Primær anvendes som akutløsning. Det sparer her-og-nu omkostninger til nedrivning og reetablering af sekundære PCB-holdige bygningsdele.

Klar, farvet og sporbar er op til dig – året rundt
SPS Primær Vinter er sikker at påføre, da produktet er fri for opløsningsmidler, og det afgiver ingen skadelige egenemissioner. Produktet påfører du let med pensel, rulle eller sprøjte. Og du er garanteret kvalitet, da vi løbende tester og kontrollerer produktet.

Når produktet er hærdet op, har du en klar og glat overflade, som du kan efterbehandle. Du kan også vælge at tone SPS Primær Vinter i flere farver. Ønsker du at spore, om din PCB-forsegling er tæt, kan du kombinere SPS Primær Vinter med sporstoffet Seal Trace.

Lad ikke lave temperaturer stoppe dit arbejde med at forsegle PCB. Forlæng sæsonen med SPS Primær Vinter. Ring til os på telefon 72 30 20 31 eller send en mail på info@twoteknik.dk, så hjælper vi dig videre.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

0
DIN KURV
  • No products in the cart.