PCB Forsegling | TWO Teknik

SIKKER PCB FORSEGLING MED SPORSTOF

PCB-renoveringer har længe skabt utryghed, da det usynlige og skadelige stof kan trænge gennem en utæt forsegling. Derfor har TWO Teknik udviklet SPS SEAL TRACE, der afslører, om PCB forsegling er tæt.

PCB er et giftigt stof, der tidligere er blevet brugt flittigt i byggerier og stadig findes i høj grad på skoler, hospitaler og kommuner. Desværre er det ikke så let at slippe af med, da det som giftstof sidder tilbage i betonen – og afgasser, selv om man fjerner fugen.

Derfor skal PCB forsegles. Men indtil nu har det ikke været muligt med sikkerhed at afgøre, om PCB indkapslingen var sikker.

Som de første i verden har TWO Teknik løst udfordringen med SPS SEAL TRACE. Produktet gør det muligt at lede efter sporstoffer i en luftprøve, og vi kan dermed nemt afgøre, om forseglingen er tæt. Finder vi sporstoffer, er det tegn på, at forseglingen er utæt, og der kan placeres en årsag til forureningen.

PCB forsegling opløsningsmidler eller dioxinlignende stoffer
TWO Teknik ønskede at imødekomme den usikkerhed, der naturligt er forbundet med PCB-holdige fuger, ved at øge sikkerheden og trygheden for alle, der er berørt af PCB. I samarbejde med den førende kemiprofessor Kjeld Schaumburg designede vi derfor et stof, der kunne løse udfordringen.

Sporstoffet i SPS SEAL TRACE er designet til at ligne PCB og har også samme kogepunkt som PCB. Men modsat PCB indeholder det ikke de giftige egenskaber. Det er derfor en helt ny måde at tænke forsegling på, da sporstoffet til enhver tid tillader kontrol om effekt og dermed vished..

Sporstof viser utæthed
Ved at bruge SPS SEAL TRACE forsegler vi sporstoffer inde i forseglingen. Den unikke, kemiske sammensætning gør, at vi efterfølgende kan lede efter sporstofferne. Viser prøven, at sporstofferne kommer igennem, så kan PCB også komme igennem.

En PCB indkapsling er nemlig ikke ensbetydende med, at det er sikkert. Der går et stykke tid, før vi kan se, om det har den rette effekt. Med SPS SEAL TRACE kan vi til gengæld direkte måle, om det, vi forsegler, virker. Og produktet kan desuden bruges til andre typer forurening som for eksempel klorerede parafiner, der også er meget skadelige.

Unik PCB forsegling med sporstof i patent
Vi har gennem længere tid testet SPS SEAL TRACE med live projekter, og i 2015 søgte vi om patent på produktet. SPS SEAL TRACE er anerkendt som en unik forsegling, der giver bygherrer, rådgivere og brugere af bygninger med PCB tryghed for, at PCB forseglingen er sikker.

Bliv tryg ved din bygning og få sikkerhed for, at din PCB forsegling er tæt. Ring til os på telefon 72 30 20 31 eller send en mail på info@twoteknik.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.