PCB Forsegling | TWO Teknik

Hvad forsegler du PCB med og hvorfor?

Hvilket produkt vælger du og hvorfor?

Der findes en række forseglingsprodukter på markedet som alle kan forsegle PCB i ret høj grad*, så forseglingsevnen er min mindre grad årsag til et specifikt produktvalg. Der er dog en række andre parametre der er væsentlige, når man kigger på produkterne på markedet.

Det første er – Hvad består produktet af?

Er produktet i sig selv så skadeligt, at det kræver lovmæssigt kræver et særskilt kursus for, at benytte det? Hvad er MAL koden? Er der særlige krav til andre samtidige arbejder der gør, at fx byggepladsen står stille mens der forsegles? Og hvor længe?

Det andet – Hvad er hærdetid?

Det fjerde –

Der er rigtig mange gode grunde til netop, at vælge SPS produkterne når en PCB-holdig overflade skal forsegles.
Men alle de gængse PCB forseglingsprodukter på markedet er i stand til, at forsegle PCB i høj grad, så det er ikke pga selve forseglingsevnen.
På dette projekt hvor Torntoft & Mortensen var hovedentreprenør på renoveringen af boligbebyggelsen “Højager” i Jelling, var det derimod kravet til, en ekstrem hurtig hærdetid og dermed en kortere projekttid, samt at SPS Primær ikke indeholder epoxy og tillader andre samtidige arbejder der gjorde forskellen.

SPS Produkterne er hærdet 24 timer efter sidste påførsel det betyder reelt, at der kan monteres nye vinduer allerede dagen efter de gamle er taget ud. SPS Produkterne indeholder ingen epoxy eller isocyanater og kræver derfor ikke epoxy kursus af brugeren, og tillader at andre arbejder foregår samtidig med der forsegles.

SPS Produkterne er specifikt udviklet til forsegling af PCB og er derfor også designet ud fra en række parametre der sikre, at produkterne tilføre så meget værdi som muligt til renoveringsprocessen samtidig med, at de tager hensyn til bruger og miljø.

* Der findes et par 1-komponent produkter på markedet som kun tilbageholder omkring 80% af PCB afgasningen fra en overflade, der refereres ikke til disse.

0
DIN KURV
  • No products in the cart.