PCB Forsegling | TWO Teknik

10 gode grunde

De 10 åbenlyse fordele ved SPS produkter

Der er mange gode grunde til, at vælge SPS produkterne når en PCB-holdig overflade skal forsegles.

Om det er hensynet til brugeren og miljøet, den høje effekt, den korte hærdetid eller de mange applikationsmuligheder er vigtigst for dig, ved vi ikke – men vi har listet de ti mest åbenlyse produktfordele her.

10 gode grunde til at vælge SPS serien:

 1. Gennemtestet med effekt på min. 95% og anvendt i dansk byggeri i mere end 10 år
 2. Lav MAL-Kode 0-3 og tager i højeste grad hensyn til bruger og miljø
 3. Certificeret med Indeklimamærket (IK Mærket)
 4. Er ikke epoxy baseret og substituerer helt brugen af epoxy
 5. Kan anvendes af alle og kræver intet særligt kursus eller certificering
 6. Optimeret arbejdsgang med kun 30-60 min. hærdetid mellem lag (norm. 2-4 lag)
 7. Bidrager til stærkt forbedret projektøkonomi med kun 24 timers færdig hærdetid
 8. Kan anvendes inde og ude, og kan anvendes ved kun 1 grads celcius
 9. Kan overmales og er kompatibel med div klæbere, fugemasser, lak mm.
 10. Hæfter på mineralske og malede overflader, træ, glas, kunststoffer mfl

Har du brug for hjælp?

Har du har brug for vejledning vedrørende PCB og PCB forsegling?

Så kontakt en specialist fra TWO Teknik.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Telefon

+45 72 30 20 31

Mail

info@twoteknik.dk

Optimal PCB renovering

Vi har udviklet SPS serien specifikt til effektivt, at indgå i en optimal PCB renovering. Vi har helt fra starten i 2007 haft en holdning til, at vores produkter skal være så lidt skadelige for mennesker og miljø, som overhovedet muligt, derfor er vores SPS Serie ikke epoxy baseret, og har så lav en MAL- Kode at den kan bruges af alle og tillader andre samtidige arbejder. SPS Serien er certificeret med Indeklimamæket som verdens eneste PCB forsegler, det er vi enormt stolte af.

SPS Primær og SPS Primær Vinter er designet til, at hærde hurtigt uden brug af opløsningsmidler. De fleste andre forseglingsprodukter på markedet kræver 24 timers hærdetid mellem påføringer af lag, det giver unødig lang ventetid og dermed højere projektomkostninger. SPS Serien kræver 30-60 min. hærdetid mellem påføringer af lag, og med 2-4 lag betyder det, at forseglingsarbejdet er gennemført samme dag som det er er påbegyndt.

Allerede 24 timer efter forseglingsarbejdet er udført, kan der arbejdes videre på den forseglede overflade. Det kan være vinduer der skal monteres og fuges eller, at forseglingen fx skal overmales.

Dette kan foregår allerede fra 1 grads celcius, med SPS Primær Vinter – det er der ingen anden PCB forsegling der tilbyder.

Hensyn til brugeren og miljøet

Det må være selvsagt for alle, at den kemi vi benytter skal være så lidt skadelig som mulig, både for mennesker og miljø. Det må også være selvsagt, at vi ikke skal forsegle skadelige stoffer som PCB med andre stoffer der i sig selv er skadelige.

SPS Serien er baseret på silikater og indeholder ingen skadelige stoffer som opløsningsmidler, blødgørere, konserveringsmidler eller epoxy som indeholder bisphenyl a (bpa).

MAL-Koderne både på SPS Primær og SPS Primær Vinter er 0-3, og kan anvendes uden epoxy kursus af alt teknisk personale. Det betyder, at samtidig med der udføres forseglingsarbejder med SPS produkterne, kan der foregår andre arbejder i umiddelbar nærhed uden, at alle skal bære særlige åndedrætsværn eller i værste fald, at hele byggepladsen skal spærres af.   

Tåler sammenligning til enhver tid

Hver PCB renovering har sin egen historik og opskrift på et PCB-frit indeklima. Dog har alle PCB renoveringerne der til fælles, at PCB forsegling indgår i større eller mindre grad, da sanering af den primære kilde til PCB forureningen, alene ikke fjerner forureningen – men blot årsagen til forureningen (her og nu).

Når de PCB holdige overflader efter en sanering, skal de forsegles. Der findes en del forskellige produkter til PCB forsegling på det danske marked, som alle kan forsegle PCB i højere eller mindre grad, dog tilbyder ingen andre produkter de samme muligheder for brugervenlighed, miljøhensyn, sporbarhed og applikationsmuligheder som SPS Serien.  Vi har været med fra starten, og har udviklet vores forseglingsprodukter “first hand” ud fra de erfaringer vi har gjort os igennem mere end 10 år. Vi udvikler altid vores produkter i tæt dialog med rådgivere og entreprenører, med størst hensyntagen til brugere og miljø. Derfor er alle vores produkter ikke baseret på epoxy som jf. arbejdstilsynet – er skadeligt og skal begrænses da epoxy bla. indeholder kræftfremkaldende stoffer som bisphenyl A. Vores PCB forseglingsprodukter er ekstremt effektive, innovative og kan benyttes af alt teknisk personale.

Vi mener, at vores produkter tåler sammenligning til enhver tid. Nedenfor har vi samlet de gængse PCB forseglingsprodukter på markedet og sammenholdt dem ud fra en række kriterier som vi mener, er relevante i valget af et produkt til en PCB forsegling.

Vi håber skemaet kan skabe et overblik og gøre det lettere at vælge det rigtige produkt til opgaven. 

Epoxy & giftstoffer
i vores PCBforsegling
0%
Indkapsling ved
PCB forsegling
0%
Hensyn til
miljø og brugeren
0%

Radonsikring

Hvis du har brug for vejledning vedrørende radon forsegling, så kontakt en ekspert fra TWO Teknik.

Vi har mere end 10 års erfaring og sidder klar til at hjælpe dig.

Epoxy & giftstoffer
i vores PCBforsegling
0%
Indkapsling ved
PCB forsegling
0%
Hensyn til
miljø og brugeren
0%

Radonsikring

Hvis du har brug for vejledning vedrørende radon forsegling, så kontakt en ekspert fra TWO Teknik.

Vi har mere end 10 års erfaring og sidder klar til at hjælpe dig.

TELEFON
+45 72 30 20 31
MAIL
info@twoteknik.dk
ADRESSE
Korngården 6
4660 St. Heddinge
TELEFON
+45 72 30 20 31
MAIL
info@twoteknik.dk
ADRESSE
Korngården 6,
4660 St. Heddinge
0
DIN KURV
 • No products in the cart.