KVALITETSSIKRING AF PCB FORSEGLING

Når du har forseglet og indkapslet det farlige PCB er det vigtigt at du gennemfører en grundig kvalitetssikring af PCB forseglingen du har fået udført eller har fået udført.

For at være sikker på, at du har forseglet den PCB-holdige fuge eller overflade godt nok, så er en nøje kvalitetssikring nødvendig. Dette er også afgørende, hvis du som bygherre eller rådgiver vil slippe for at stå med med en meget tung bevisbyrde, hvis forseglingen ikke er udført korrekt og ikke virker.

Tag fat i TWO Teknik, hvis du har brug hjælp eller rådgivning omkring kvalitetssikring af PCB forsegling. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

BEMÆRK: Det er ikke nok, at indkapslingen – i sig selv er tæt – hvis ikke arbejdet er udført korrekt. Den helt korrekte lags-tykkelse skal påføres, og du skal sørge for at undgå ”helligdage”. Derudover skal al kvalitetessikring af PCB indkapsling kunne dokumenteres og efterprøves.

KVALITETSSIKRING AF PCB INDKAPSLING

Vi har flere års erfaring med PCB og kvalitetssikring af PCB forsegling.

Hvis du har brug for vejledning, så kontakt en PCB-ekspert fra TWO Teknik.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

BEDSTE KVALITETSSIKRING AF PCB FORSEGLING

Hos TWO Teknik er selve kvalitetssikringen en opgave for sig selv. Vi har videreudviklet på vores kvalitetssikrings-program igennem mere end 10 år.

Med SPS Primær-produkterne tilbyder vi markedets mest solide kvalitetssikring. Hos TWO Teknik er kvalitetssikringen sammensat sådan, at entreprenøren udfører én del af sikringen, TWO Teknik udfører en anden del og rådgiveren udfører den sidste del af kvalitetssikringen, alt kan efterprøves til enhvertid.

På dén måde er der 100% gennemsigtighed i hele kvalitetssikringen – til alles bedste og tilfredshed.

TWO Teknik yder altid grundig instruktion og vejledning ved brug af SPS Primær-produkterne så vi sikrer, at de bliver anvendt 100% korrekt. Dermed sikrer vi, at det ønskede og forventede resultat også opnåes. TWO Teknik yder i øvrigt assistance med løbende kvalitetskontrol og efterfølgende dokumentation.

VORES SIKRING AF KVALITETEN

Farvede lag

Individuelt farvede lag af forsegling – udføres af entreprenør

Lagstykkelse

Kontrol af lagstykkelse under udførsel – udføres løbende af entreprenør

Kontrol

Kontrol af lagstykkelse med ultralyd efter udførsel – udføres af TWO Teknik

Efterprøvning

Sporstof til kontrol af effekt – Udføres af entreprenør efterprøves af rådgiver

KVALITETSSIKRING AF PCB INDKAPSLING – MED FARVEDE LAG

Hos TWO Teknik tilbyder vi at tone vores forseglingsprodukter i næsten alle toner. På dén måde kan hvert eneste lag tydeligt defineres ved at have deres egen farve.

Dette gør det meget let, at dokumenterer om der er påført et eller flere lag af forsegling, og samtidigt også kontrollere om der er “helligdage” i lagene.

Vores forseglingsprodukter bliver som udgangspunkt leveret som transparent, og vi tilbyder både at forestå toningen og levere farvepulver med således, at man selv kan forstå toningen på stedet og i de ønskede farver og mængder.

KVALITETSSIKRING AF PCB INDKAPSLING – LAGSTYKKELSE

Når du bestiller SPS Produkter fra TWO Teknik, medfølger altid lagstykkelsesmålere. Disse målere viser hurtigt og nemt, om den ønskede lagstykkelse er opnået på det målte sted. Viser måleren den korrekte lagstykkelse, tages der et billede af måleren på det givne sted for at dokumentere, at forseglingen har den rette lagsstykkelse.

Viser måleren ikke den ønskede lagstykkelse, påføres endnu et lag af PCB Forsegling, og der foretages endnu en måling. Måleren kan aftørres og benyttes igen på en anden overflade der ønskes efterprøvet.

Denne kontrol udføres mens forseglingen er våd og udføres af entreprenøren.

KVALITETSSIKRING AF PCB FORSEGLING – VORES KONTROL

Hos TWO Teknik tilbyder vi at efterprøve lagstykkelsen af forseglingen, efter at forseglingen er hærdet.

Denne kvalitetssikring af PCB indkapslingen gøres med en med ultralyds scanner, som viser den nøjagtige tykkelse af forsegling på det målte punkt.

Alle udførte målinger fotodokumenteres og målingerne på ultralydsscanneren gemmes digitalt og sendes efterfølgende til den ønskede modtager.

kvalitets sikring af pcb indkapsling

Hvis du har brug for vejledning vedrørende PCB Forsegling, så kontakt en PCB-ekspert fra TWO Teknik.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vil du se vores guide til PCB Forsegling?

KVALITETSSIKRING AF PCB INDKAPSLING MED SPORSTOF

Sporstoffet SPS Seal Trace er vores helt unikke, og mest omfattende værktøj til kvalitetssikring. SPS Seal Trace er udviklet og patenteret af TWO Teknik. Sporstoffet er i væskeform, og påføres overfladen i en nøjagtig mængde inden forseglingen udføres. SPS Seal Trace tilbydes kun med SPS forseglingsprodukterne.

SEAL TRACE har samme diffusionsegenskaber som PCB og et kogepunkt der ligner de lette PCB congener/typer af PCB. Derfor vil sporstoffet således have de samme forudsætninger for at trænge igennem en forseglet overflade, som den PCB man også har forseglet eller indkapslet.

Sporstoffet er helt unikt og findes ikke i naturen i forvejen, og netop derfor vil det med sikkerhed kunne konkluderes, at et fund af sporstoffet i luften vil stamme fra en utæthed i forseglingen, og derfor vil forseglingen således også vil tillade en diffusion af PCB, hvorfor en årsag til et givent PCB fund lettere kan fastslåes.

Den unikke sammensætning af SPS SEAL TRACE gør, at den ved en eventuel forekomst, let kan identificeres. Der kan endda måles for SPS SEAL TRACE samtidigt med at der måles for PCB i luften. Begge stoffer analyseres og identificeres i en GC.MS på et laboratorie.

ER SPORTSOFFET SÅ EN SLAGS PCB?

Nej, Vores sporstof SPS SEAL TRACE, er udviklet til at have mange ligheder med strukturen af PCB, men helt uden de dioxin-lignende egenskaber, som netop gør PCB farlig.

Med sporstoffet SPS SEAL TRACE kan du til enhver tid teste effekten af den forsegling af PCB der er foretaget. Selv mange år efter forseglingen er udført.

SPS SEAL TRACE er ufarligt for helbredet og miljøet og et meget nøjagtigt værktøj til kvalitetssikring af PCB indkapsling.

=

MELD DIG TIL VORES NYHEDSBREV

 

Meld dig til vores nyhedsbrev og modtag aktuelle nyheder, kampagner og tilbud fra TWO Teknik. Vi sender kun brancherelevante nyheder - og maksimalt én mail om måneden.

Subscribe to our mailing list

* indicates required

SAMARBEJDSPARTNERE

Vi er stolte over, at være anvendt af branchens bedste entreprenører.

PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning
PCB Vejledning

Vi er altid klar med hjælp til teknisk support samt bestilling.

 

 

+45 72 30 20 31

E-mail: info@twoteknik.dk

 

Eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

8 + 3 =